17553563_2220249004867657_4373939753206450700_n
17553563_2220249004867657_4373939753206450700_n

MONITORING ASSETS, DELIVERING DATA, BRINGING CONTROL

За нас

 

ЈУТИЛИТЕК СОЛУШНС е компанија основана во Скопје, Македонија.
Снабдуваме и инсталираме мониторинг и телеметриска опрема, вклучувајќи и опрема за откривање на дефекти и контрола на притисок на дистрибутивни мрежи за вода, отпадни води и гас.
Исто така снабдуваме, вршиме инсталација и обука на производи и за електро-машинско одржување, вклучувајќи автоматско подмачкување, ласерско центрирање на несоосност и автоматски дијагностички решенија за предиктивно одржување на ротациони машини.
ЈУТИЛИТЕК СОЛУШНС обезбедува директна поддршка и обука за клиентите при инсталирање, пуштање во работа и одржување за да се обезбеди постигнување на оптималните перформанси на производите.
Соработуваме со комуналните претпријатија, останати претпријатија даватели на услуги и индустриски капацитети во рамките на националниот пазар и соседните земји.
Нашите решенија имаат значајно влијание во поддршка на нашите клиенти да заштедат време, напори, природни ресурси, енергија и трошоци.

 

 

Производи и решенија

Контакт

Адреса:

ул.Орце Николов 75-A

Скопје, Македонија

Контакт телефон:

+389 (0)76 262698

E-mail:

info@utiliteksolutions.com.mk

Име  
E-mail  
Порака  
waste
clean water
gas
images (1)
10414889_10152604021743057_5744314773559370849_n

ОТПАДНИ ВОДИ

Автоматско

подмачкување

Системи за предиктивно одржување на машини

ПИТКА ВОДА

ГАС

Партнери

hwm
fixturlaser  acoem group red grey 277x61
atseu-id-2834a662-f8b2-4b1c-aea3-e7c9d1f9625a
website-flotec-logo1

Видео презентации

20161031_logo_me_gmbh
forty-years
c scope
hydreka